آخرین اخبار

سفيران خدمت به محله خانه كارگر شاهين شهر رسید

برابر اعلام قبلی، سفیران خدمت محله خانه کارگر شاهین شهر 5\7\1391 در مسجد امام حسن مجتبی(ع) با حضور آقای حاجی نماینده مردم شریف شهرستانهای شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام ملکیان امام جمعه محترم شاهین شهر، آقای هادی زاده فرماندار محترم شهرستان شاهین شهر و میمه و روسای ادارت […]

اشتراک گذاری
29 سپتامبر 2012
کد مطلب : 7125

برابر اعلام قبلی، سفیران خدمت محله خانه کارگر شاهین شهر 5\7\1391 در مسجد امام حسن مجتبی(ع) با حضور آقای حاجی نماینده مردم شریف شهرستانهای شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام ملکیان امام جمعه محترم شاهین شهر، آقای هادی زاده فرماندار محترم شهرستان شاهین شهر و میمه و روسای ادارت برگزار شد.

پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و قرائت قرآن کریم، آقای صفری به نمایندگی از اهالی محله خانه کارگر به بیان مشکلات محله خانه کارگر پرداخت.

آقای هادی زاده اداره جلسه را بعهده گرفته و ضمن تشکر از مسئولین و هیاًت امناء مسجد امام حسن مجتبی(ع) اظهار داشت: پیرو پیشنهاد نماینده محترم شهرستان درمجلس جناب آقای حاجی در تمامی شهرها و روستاهای شهرستان طرح سفیران خدمت از چند ماه پیش آغاز و در حال اجرا است و این اولین جلسه سفیران خدمت در حوزه شهر شاهین شهر است که به بررسی و حل مشکلات مربوط به محله خانه کارگر خواهیم پرداخت. سپس ایشان از مسئولین و مدیران خواست به موارد مطرح شده پاسخ دهند. پس از پاسخگویی مدیران آقای هادی زاده به جمع بندی مصوبات پرداخت.

آقای حاجی نمانده مردمی شریف شهرستانهای شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی ضمن تبریک پیشاپیش میلاد مسعود و مبارک امام رضا (ع) و ایام هفته دفاع مقدس انزجار خود را نسبت به اقدام موهن روزنامه شرق در هجمه به رزمندگان که با چاپ کاریکاتور دل ایثارگران را خون کرد اعلام داشت.

ایشان از همه مسئولینی که در محل حضور پیدا کردند صمیمانه تشکر کرد و خطاب به مردم گفت: بدانید قولهایی که مدیران دادند حتماً اجرایی خواهد شد. برابر فرمایش اما خامنه ای امروز بالاترین مبارزه با استکبار خدمت صادقانه به همین مرد خوب است.

نماينده مردم شريف شهرستانهاي شاهين شهر و ميمه و برخوار در مجلس شوراي اسلامي افزود: در دسترس بودن مديران بايد به گونه اي باشد كه فاصله بين مردم و مسئولين نباشد.

عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به مسائل اقتصادي خاطر نشان كرد: امسال متأسفانه بخاطر تحريم مشكلاتي در بودجه كشور داريم كه اميدواريم با همراهي مردم و تدبير مسئولين با اين مشكل مواجه نشويم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *