آخرین اخبار

نشست عفاف و حجاب شهر خورزوق با حضور آقای حاجی دلیگانی

آقای حاجی در نشست عفاف و حجاب خورزوق: نمی‌توانیم به بهانه اقدامات ملی، از وظیفه محلی خود غافل شویم نشست عفاف و حجاب با حضور جناب آقای حاجی دلیگانی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های شاهین‌شهرو میمه و برخوار و جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی در دفتر امام جمعه خورزوق برگزار شد. آقای حاجی دلیگانی در […]

اشتراک گذاری
18 سپتامبر 2026
کد مطلب : 62055

آقای حاجی در نشست عفاف و حجاب خورزوق: نمی‌توانیم به بهانه اقدامات ملی، از وظیفه محلی خود غافل شویم

نشست عفاف و حجاب با حضور جناب آقای حاجی دلیگانی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های شاهین‌شهرو میمه و برخوار و جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی در دفتر امام جمعه خورزوق برگزار شد.

آقای حاجی دلیگانی در این نشست با تأکید بر ضرورت اقدام در سطح محلی در کنار تصمیمات ملی اظهار داشت: اینکه تصمیم‌گیری در حوزه عفاف و حجاب باید در سطح ملی انجام شود، منطقی است، اما نمی‌توان به این دلیل از وظایف و ظرفیت‌های موجود در شهرها غافل شد.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت مسئولان، ائمه جمعه و مردم برای پیگیری مسائل فرهنگی، بر لزوم ورود جدی‌تر مجموعه‌های فرهنگی و مسئولان به موضوع عفاف و حجاب تأکید کرد.

نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه و برخوار همچنین با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن و تلاش برای تغییر ارزش‌های فرهنگی و عادی‌سازی رفتارهای مغایر با ارزش‌های اسلامی، توجه به استقلال فرهنگی و مقابله با این روند را ضروری دانست.

آقای حاجی دلیگانی تأکید کرد که موضوع عفاف و حجاب صرفاً با اقدامات فرهنگی یا صرفاً با برخورد قانونی حل نمی‌شود و باید مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی، تبیینی، آموزشی و قانونی در کنار یکدیگر دنبال شود.

وی همچنین بر استفاده از ظرفیت مدارس، اصناف، مربیان، خانواده‌ها و فعالان مردمی و برگزاری جلسات تبیینی برای گروه‌های مختلف جامعه تأکید کرد.

آقای حاجی دلیگانی در پایان، بر آموزش صحیح امر به معروف و نهی از منکر و آشنایی افراد فعال در این حوزه با ضوابط قانونی تاکید کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *