آخرین اخبار

حاجی دلیگانی مطرح کرد؛ حمله به مدرسه میناب نشان‌دهنده ماهیت پلید رژیم صهیونی است

حاجی دلیگانی مطرح کرد؛ حمله به مدرسه میناب نشان‌دهنده ماهیت پلید رژیم صهیونی است/ ضرورت شکل‌گیری ائتلاف منطقه‌ای برای نابودی ناوهای آمریکایی ️ نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به مدرسه دخترانه میناب را نشان‌دهنده ماهیت پلید این رژیم عنوان کرد و گفت: نیروهای دفاعی ایران باید به همراهی سایر کشورهای منطقه […]

اشتراک گذاری
06 مارس 2026
کد مطلب : 60841

حاجی دلیگانی مطرح کرد؛ حمله به مدرسه میناب نشان‌دهنده ماهیت پلید رژیم صهیونی است/ ضرورت شکل‌گیری ائتلاف منطقه‌ای برای نابودی ناوهای آمریکایی

🔺️ نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به مدرسه دخترانه میناب را نشان‌دهنده ماهیت پلید این رژیم عنوان کرد و گفت: نیروهای دفاعی ایران باید به همراهی سایر کشورهای منطقه از جمله یمن، عراق، لبنان و حماس برای نابودی ناوهای آمریکایی متحد شوند.

💠 حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت وگو با خانه ملت،  ضمن محکومیت حمله به مدرسه دخترانه «شجره طیبه» میناب، این اقدام را «حماقت» دشمنان خواند و گفت: رژیم صهیونیستی با شهادت مظلومانه دختران دانش‌آموز ماهیت پلید خود را بیش از گذشته نشان داد. دلسوختگی خانواده معزز شهدا  در روزهایی که شاهد اهانت به پرچم مقدس جمهوری اسلامی توسط برخی شیطان صفتان بودیم، قطعا پیروزی قطعی ملت ایران را به ارمغان خواهد آورد.

🔸️ نماینده مردم شاهین شهر و میمه و برخورار در مجلس ضمن تاکید بر تقویت اتحاد ملی، افزود: این اقدام قطعا اتحاد ملت ایران را بیش از گذشته تقویت خواهد کرد و افرادی که از سر جهالت یا ناآگاهی فریب شایعات و جنگ روانی دشمن را خوردند نیز به دامن کشور و مردم باز خواهند گشت.

🔸️ وی با ابراز امیدواری به پیروزی بر استکبار جهانی، گفت: می‌دانیم که وعده الهی در غرق و نابودی فرعون زمان و اذناب آنان به زودی محقق خواهد شد.

🔸️ حاجی دلیگانی با اشاره به تأکیدات مقامات ایرانی مبنی بر پاسخ کوبنده به هر نوع تهدید نظامی علیه خاک کشورمان خاطرنشان کرد: بر این اساس نیروهای دفاعی کشور  پایگاه‌های نظامی ایالات متحده را در کشورهای مختلف منطقه مورد هدف قرار داده که این پاسخ منجر به انهدام رادار آمریکایی برای ردیابی موشک‌ها شده است.

🔸️ نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس برعزم جدی نیروهای دفاعی ایران و کشورهای منطقه از جمله یمن، عراق، لبنان و حماس برای برای نابودی ناوهای آمریکایی در منطقه تأکید کرد.

🔸️ این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به بدعهدی دوباره آمریکا در حین مذاکرات و حمله به خاک کشورمان نیز یادآور شد: ایالات متحده در دوره گذشته در حین مذاکرات به خاک کشورمان تجاوز کرد و این بار نیز در اقدامی مشابه در دور سوم مذاکرات دست به این اقدام زد که این نشان می‌دهد آمریکا قابل اعتماد نیست و نباید به روند مذاکرات با این کشور اعتماد داشت.

🔸️ وی با اشاره به دفاع مقتدرانه نیروهای نظامی از واپسین لحظات حملات نظامی رژیم صهیونیستی نیز گفت: دشمن بار دیگر دچار خطای محاسبات شده است با این تصور که نیروهای مسلح در صورت حمله نظامی عقب‌نشینی خواهند کرد این در حالی است که نیروهای دفاعی کشور همانند جنگ ۱۲ روزه با انگیزه بالا و بدون هیچ ترس و واهمه در مقابل دشمن ایستادگی خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *