آخرین اخبار

مواد اولیه مورد نیاز صنایع اصفهان صادر می‌شود

انتقاد نماینده شاهین شهر و میمه وبرخوار در مجلس: مواد اولیه مورد نیاز صنایع اصفهان صادر می‌شود/ عدم ثبات قوانین و حمایت داخلی بازار/ اصفهان- حاجی دلیگانی، عضوهیات رئیسه مجلس گفت: یکی از مشکلات صنایع اصفهان و سایر استان‌ها، تامین مواد اولیه است اما برخی از ذی نفعان به جای اینکه نیاز داخل را تامین […]

اشتراک گذاری
28 آوریل 2021
کد مطلب : 46483

انتقاد نماینده شاهین شهر و میمه وبرخوار در مجلس:
مواد اولیه مورد نیاز صنایع اصفهان صادر می‌شود/ عدم ثبات قوانین و حمایت داخلی
بازار/ اصفهان- حاجی دلیگانی، عضوهیات رئیسه مجلس گفت: یکی از مشکلات صنایع اصفهان و سایر استان‌ها، تامین مواد اولیه است اما برخی از ذی نفعان به جای اینکه نیاز داخل را تامین کنند اقدام به صادرات آن می‌کنند.

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار با اشاره به لزوم ثبات قوانین برای رونق تولید اظهار داشت: افرادی که در عرصه تولید وارد می‌شوند باید از ثبات در قوانین اطمینان حاصل کنند تا بدانند که با تغییرات ناگهانی متضرر نمی‌شوند.

وی افزود: تامین منابع مالی و سرمایه‌های سرگردان نیز از دیگر نیازهای تولید است که در این راستا ترغیب، تشویق و جذب سرمایه‌ها، کاستن سرمایه‌گذاری در زمینه‌های غیر مولد، کاهش سود بانکی وسفته‌بازی، کاهش درآمد دلالی و واسطه‌گرایی باید انجام شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه اصفهان به عنوان قطب صنعتی کشور است، تصریح کرد: یکی از مشکلات صنایع اصفهان و سایر استان‌ها، تامین مواد اولیه است اما برخی از ذی نفعان به جای اینکه نیاز داخل را تامین کنند اقدام به صادرات می‌کنند و این امر در تولید کشور مشکل ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: باید تسهیلات ویژه‌ای مانند رفع موانع بیمه و مالیات برای تولیدکنندگان در نظر گرفت و البته باید بانک مرکزی نیز در راستای حمایت از آنها و ساماندهی سرمایه در گردش اقدام کند.

حاجی دلیگانی برخی از مقررات محیط زیست و یا تامین اجتماعی، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و غیره را مانع تولید کشور دانست و افزود: ظرفیت‌های بسیاری در کشور در این حوزه‌ها وجود دارد اما باید به درستی جهت‌گیری‌ شوند تا در مسیر تولید قرار گیرند البته با نظارت صحیح، عمل به قانون و برقراری ضمانت اجرایی، این موانع رفع شدنی است.

وی خاطر نشان کرد: برای رفع بروکراسی موجود نیز باید برای استعلام و کارهای اداری زمان مشخص شود که این امر در سالهای اخیر در قانون لحاظ شده است و در واقع عدم انجام آنها در زمان مشخص خلاف قانون است.

عضو هیئت رئیسه مجلس بیان داشت: علاوه بر اینکه مردم باید در حمایت از کالای ایرانی پیش قدم شوند، تولیدکنندگان نیز نباید کیفیت را فدای منفت خود کنند و لازم است از تقلب و کم فروشی خودداری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *