🔴 حاجی در جلسه شورای اداری شهرستان برخوار : امروزه دشمن در اتاق های فرماندهی خارج از کشور به دنبال جنگ روانی با استفاده از ابزار به روز در جامعه است.
حماسه سازان : 🔴حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه شورای اداری شهرستان برخوار : امروزه دشمن در اتاق های فرماندهی خارج از کشور به دنبال جنگ روانی با استفاده از ابزار به روز در جامعه است. 🔺به طوری در رسانه ها تبلیغ بی عدالتی و فساد و بی ثباتی در کشور می شود که برخی تصور […]
حماسه سازان :
🔴حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه شورای اداری شهرستان برخوار :
امروزه دشمن در اتاق های فرماندهی خارج از کشور به دنبال جنگ روانی با استفاده از ابزار به روز در جامعه است.
🔺به طوری در رسانه ها تبلیغ بی عدالتی و فساد و بی ثباتی در کشور می شود که برخی تصور می کنند کشور در حال فروپاشی است و این جنگ روانی اقتصاد ما را دچار بی ثباتی و بی تعادلی می کند.
🔺لازم است در مواجهه با مردم و شهروندان آستانه تحملمان را بالا ببریم، مشکلات و انتقادهای مردم را بشنویم و سنگ صبور آن ها به جای مسئولان نظام باشیم.
🔺در شرایط امروز برخی اقدامات و بی تدبیری ها مانند اعمال صد درصدی قانون نیروی انتظامی، حق بیمه ها و… می تواند در جامعه نارضایتی ایجاد کند.
🔺 رشد نقدینگی یکی از مشکلات و موانع اصلی اقتصاد ما است، همانطور که در چند سال اخیر نقدینگی از ۴۰۰هزار میلیارد تومان بیش از ۴ برابر افزایش پیدا کرده است.
🔺این نقدینگی به هر سمتی مایل شود بازار اقتصاد را نامتعادل می کند مانند آنچه در وضعیت بازار ارز و سکه و طلا بوجود آورد
🔺نظام بانکی کشور ما بیمار است، در این رابطه هم مجلس و هم دولت کوتاهی کرده است.
🔺وام ها و سودهای بالای بانکی یکی از معضلات اقتصاد کشور است
🔺وضعیت نابسامان صندوق بازنشستگی در آینده ای نزدیک یک تهدید برای کشور است، صندوق تامین اجتماعی ۸۰۰ میلیارد تومان وام ۲۸ درصدی برای تامین مخارج دریافت کرده است و اگر نسبت به این موضوع نگرانی نداشته باشیم این مشکل دو برابر خواهد شد.
🔺مدیران و مسوولان در بین مردم حاضر شوند و درددل آنها را بشنوند
🔺تولید کنندگان عاشقان واقعی کشورند در رفع موانع پیش روی آنها کوتاهی نکنید
🔺از مدیرانی که به پیامک های ارسالی مردم توجه کرده و نتیجه پیگیری را اعلام می کنند تشکر می کنم.


دیدگاهتان را بنویسید