دکتر حاجی بابایی در شاهین شهر: آقای حاجی، نماینده ای فعال، خوش فکر، خوب و ولایتی است.
وزیر آموزش و پرورش که به دعوت آقای حاجی به منطقه آمده بود در شاهین شهر مورد استقبال رسمی ایشان قرار گرفت. دکتر حاجی بابایی در ورودی تالار شیخ بهایی شاهین شهر از مراسم استقبال توسط دانش آموزان شگفت زده شد و خوشحالی خود را از کودکان و نوجوانان خوش ذوق با تفقد آنان ابراز […]
وزیر آموزش و پرورش که به دعوت آقای حاجی به منطقه آمده بود در شاهین شهر مورد استقبال رسمی ایشان قرار گرفت.
دکتر حاجی بابایی در ورودی تالار شیخ بهایی شاهین شهر از مراسم استقبال توسط دانش آموزان شگفت زده شد و خوشحالی خود را از کودکان و نوجوانان خوش ذوق با تفقد آنان ابراز کرد.
آقای عاملیان مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان ضمن خیر مقدم به مقام عالی وزارت، نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران، شهرداران، شوراهای اسلامی و همکاران فرهنگی، از آقای حاجی بخاطر دعوت از وزیر تشکر کرد و افزود: من در مسیر که می آمدیم خدمت آقای دکتر حاجی بابایی عرض کردم تنها نماینده ای که در مورد طرح ها و لوایح مطرح شده در مجلس با بنده تماس گرفته و نظر کارشناسی می خواهد آقای حاجی است، ایشان بسیار فعال، اهل فکر و خردمنداست و به خاطر انجام کار اجرایی به کار کاملاً مسلط است ضمن اینکه بیشتر از فرهنگیان، دغدغه فرهنگیان را دارد.
آقای حاجی ضمن عرض خیر مقدم به وزیر محترم آموزش و پرورش از ایشان به نیکی یاد کرد و افزود: از آنجائیکه اوج محرومیت در منطقه ما وجود دارد و مقام اول فرسودگی فضاهای آموزشی را در استان داریم از شما انتظار داریم در ساخت مجتمع های آموزشی اولویت را به این دو شهرستان اختصاص دهید.
ایشان تجهیز مدارس موجود را خواسته اصلی منطقه عنوان کرد و گفت: از شما می خواهم در راه هوشمند سازی آموزشگاه ها که مورد تأیید شخص جنابعالی است دستوری قاطع صادر کنید.
وی در پایان سخنانش رسیدگی به وضعیت معلمان، کارکنان، نیروهای شرکتی و خدمتگذاران مدارس را موجب دلگرمی آنان توصیف و اضافه کرد: آقای حاجی بابایی به اقشار ضعیفی که در مجموعه آموزش و پرورش هستند بیشتر توجه کنید که نارضایتی موجود برطرف شود.
نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی طی جمله ای از وزیر خواست برای یکبار تکلیف این « هزینه ثبت نام اول سال» را تعیین کند که با تشویق حضار و خنده آقای حاجی بابایی توأم شد.
وزیر آموزش و پرورش با قرار گرفتن پشت تریبون ضمن قرائت آیاتی از کلام الله مجید مقام معلم را به حضار یاد آور شد و ضمن تشکر از حضار و آقای حاجی به خاطر زمینه سازی حضور ایشان در منطقه، گفت: نماینده شما نماینده ای فعال، با فکر، خوب و ولایتی است. من لذت می برم که نماینده شما از من خواست مدارس این منطقه هوشمند شود، این نشان از سطح بالای فکری ایشان است.
آقای حاجی بابایی به تشریح وضعیت فعلی و چشم انداز طرح تحول بنیادین در آموزش و پرورش پرداخت و افزود: تمام سعی من این است که این طرح که موجبات دگرگونی فکری بنیادی را نسبت به مقام معلم، نوع آموزش و ارتقاء تحصیلی در بر دارد اجرایی شود.
ایشان در پایان سخنانش از فرهنگیان شاهین شهر بخاطر اجرای برنامه های آموزش و پرورش کمک فکری و عملی خواست.




دیدگاهتان را بنویسید