آخرین اخبار

حاجی دلیگانی: تابع کامل رهبر انقلاب اسلامی خواهیم بود

حماسه سازان: حاجی دلیگانی: تابع کامل رهبر انقلاب اسلامی خواهیم بود نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، ضمن تبریک انتخاب حضرت آیت‌الله العظمی سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی، گفت: اعلام می‌کنیم که تابع کامل ایشان هستیم. حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار […]

اشتراک گذاری
09 مارس 2026
کد مطلب : 60866

حماسه سازان:

حاجی دلیگانی: تابع کامل رهبر انقلاب اسلامی خواهیم بود

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، ضمن تبریک انتخاب حضرت آیت‌الله العظمی سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی، گفت: اعلام می‌کنیم که تابع کامل ایشان هستیم.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس خبرگزاری فارس، ضمن تبریک انتخاب حضرت آیت‌الله العظمی سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی، گفت: از مجلس خبرگان رهبری صمیمانه تشکر می‌کنم که علی‌رغم تمامی تهدیدات ناشی از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا، به حمد خدا، در روز ۱۷ اسفند ماه توانستند دور هم جمع شوند و بهترین انتخاب را انجام دهند.

️ وی تصریح کرد: شخصی که در دامان پدر بزرگوار خود تربیت یافته و ویژگی‌های حضرت آقا را به وضوح در ایشان می‌توان مشاهده کرد، انتخاب شد. از طرف ملت ایران با ایشان بیعت می‌کنیم و اعلام می‌داریم که تابع کامل ایشان هستیم تا در جایگاه رهبری انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، آنچه که به نفع کشور عزیزمان و دنیای اسلام است، را رهنمون دهند و ما نیز تبعیت کرده و آن را اجرا کنیم.

🔸️ حاجی دلیگانی در ادامه بیان کرد: دیشب به قم رفتم و با 2 تن از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری بحث و گفتگویی در خصوص، دغدغه‌های موجود در این باره داشتم لذا نمایندگان مجلس خبرگان همواره آماده بودند تا به جلسه دعوت شوند.

🔸️ وی خاطر نشان کرد: کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان سال‌ها زحمت کشیده و مطالعه کرده است تا بتوانند کار خود را نهایی کنند و برابر اصل ۱۱۱ به نتیجه برسانند که خوشبختانه این اتفاق میسر شد. از تک تک اعضای مجلس خبرگان رهبری تشکر ویژه‌ای دارم.

🔸️ نماینده شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در پایان عنوان کرد: نمایندگان استان، در حال حاضر در حال تهیه متنی با عنوان «بیعت» هستند. طبق اعلام، تمامی ۲۰ نماینده آمادگی خود را برای امضای این متن اعلام کرده‌اند لذا پس از تکمیل امضاها، متن بیعت منتشر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *