در ادامه پیگیری ها و به جهت اخذ دستورات لازم، آقای حاجی یکشنبه 95/8/2با دکتر نوبخت دیدار کرد.
حماسه سازان ، پیرو دعوت نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی از اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، اعضای این کمیسیون سه شنبه 95/5/12در دو شهرستان حوزه انتخابیه آقای حاجی حضور یافته و از نزدیک با محرومیت های این دو شهرستان و به خصوص شهرستان […]
حماسه سازان ، پیرو دعوت نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی از اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، اعضای این کمیسیون سه شنبه 95/5/12در دو شهرستان حوزه انتخابیه آقای حاجی حضور یافته و از نزدیک با محرومیت های این دو شهرستان و به خصوص شهرستان برخوار آشنا شدند.
این باعث شد تا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در نامه ای ضمن اشاره به جمعیت 120 هزار نفری شهرستان برخوار و خدمات مردم این خطه به انقلاب اسلامی، به دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار اقدامات لازم جهت احداث یک واحد بیمارستانی در این منطقه شود.
در ادامه پیگیری ها و به جهت اخذ دستورات لازم، آقای حاجی یکشنبه 95/8/2با دکتر نوبخت دیدار کرد.
دکتر نوبخت نیز در هامش این نامه به دكتر سعيد نمكي، معاون توسعه امور اجتماعي و عمومي خود، دستور داد در راستای اخذ مجوز تمهیدات لازم انجام شود.
متن کامل نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر نوبخت
معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه
با سلام
پیرو بازدید اعضای محترم کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات از شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار بدینوسیله دلایل زیر در خصوص ضرورت احداث یک واحد بیمارستان در منطقه محروم برخوار اعلام می شود.
- شهرستان برخوار در مجاورت محورهای مواصلاتی تهران، اصفهان و جاده های کم عرض و خطرناک مواصلاتی شهرستان به مرکز استان قراردارد که طبق مستندات موجود در مراکز ذیربط آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن بالا می باشد.
- شهرستان برخوار با داشتن 120 هزار نفر جمعیت از مناطق محروم کشور است که متاسفانه با گذشت قریب به 40 سال از انقلاب اسلامی و خدمات شایانی که مردم این دیار به کشور داشته اند از داشتن حداقل یک بیمارستان هم محروم می باشند.
- به دلیل فقدان بیمارستان در شهرستان برخوار، مشکلات و هزینه های رفت و آمد به مرکز استان یا حداقل شهرستان شاهین شهر و میمه برای خانواده های بیماران این شهرستان اثرات طرح موفق نظام سلامت را کمرنگ کرده و به خوبی در این شهرستان محسوس نمی باشد.
لذا خواهشمند است دستور فرمائید، نسبت به صدور مجوز ماده 215 قانون برنامه پنجم توسعه و پیش بینی اعتبار لازم در لایحه بودجه 96 اقدامات لازم صورت پذیرد.
غلامرضا تاجگردون
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات



دیدگاهتان را بنویسید