آخرین اخبار

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: تکمیل واحدهای مسکن مهر، نیازمند برقراری خط اعتباری است

خبرگزاری ایمنا: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اتمام یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکن مهر کشور نیازمند برقراری خط اعتباری برای تکمیل آنها است. حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصادی ایمنا به ۲ میلیون واحد مسکن مهر در کشور اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر ساخت ۹۰۰ […]

اشتراک گذاری
06 اکتبر 2013
کد مطلب : 10849

13920406000086_PhotoA

خبرگزاری ایمنا: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اتمام یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکن مهر کشور نیازمند برقراری خط اعتباری برای تکمیل آنها است.

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصادی ایمنا به ۲ میلیون واحد مسکن مهر در کشور اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر ساخت ۹۰۰ هزار واحد مسکن مهر به اتمام رسیده و به دلیل افزایش دستمزد کارگران و گران شدن مصالح ساختمانی، هزینه تمام شده یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکن مهر بیشتر از گذشته شده است.
وی با تاکید بر اینکه تکمیل واحدهای مسکن مهر با شرایط و قیمت های گذشته امکان پذیر نیست، تصریح کرد: متاسفانه خط اعتباری که دیده شده در قانون بودجه برای طرح مسکن مهر بسته شده که این اتفاق امید خانه دار شدن افراد را ناامید نمی کند.
نماینده مردم شاهین شهر و میمه/یرخوار در مجلس خواستار افزایش سقف وام برای طرح مسکن مهر شد و بیان داشت: با این اقدام حداقل واحدهای نیمه تمام مسکن مهر اتمام و تحویل مردم می شود.
وی با بیان اینکه به مردم گفته شده نرخ واحدهای مسکن مهر از ۱۵ به ۲۰ میلیون تومان افزایش یافته است، یادآور شد: به طور قطع افرادی که به سراغ مسکن مهر رفتند از قشر ضعیف بودند که با فروش دارایی های ناچیز خود هزینه ساخت این خانه ها را فراهم کردند. 
حاجی دلیگانی ابراز امیدواری کرد مبلغ وام مسکن مهر برای حل مشکل مردم افزایش یابد در غیر این صورت تکمیل این واحدها به درازا خواهد کشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *