آخرین اخبار

🌷روایت حاجی از رشادت شهید حق‌شناس/ مقاومت دوسه نفری مقابل انبوه دشمن

🔴در گفت‌وگو با فارس مطرح شد 🌷روایت «حاجی» از رشادت شهید حق‌شناس/ مقاومت دوسه نفری مقابل انبوه دشمن 🌷حق‌شناس بسیار انسان مخلص و اهل نماز شب بود و شاید همین به همین دلیل است که لباس و نامه‌های مادر ایشان، در این زمانی که شاید بیشتر از هر زمان دیگری به پیام شهدا نیاز داریم […]

اشتراک گذاری
07 آذر 1397
کد مطلب : 35145

🔴در گفت‌وگو با فارس مطرح شد
🌷روایت «حاجی» از رشادت شهید حق‌شناس/ مقاومت دوسه نفری مقابل انبوه دشمن
🌷حق‌شناس بسیار انسان مخلص و اهل نماز شب بود و شاید همین به همین دلیل است که لباس و نامه‌های مادر ایشان، در این زمانی که شاید بیشتر از هر زمان دیگری به پیام شهدا نیاز داریم به دست مادرشان رسیده است.

حسینعلی حاجی دلیگانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به کشف پیکر شهید غلام حق‌شناس که روز گذشته اعلام شد، اظهار کرد: این شهید بیسیم­چی گروهان بود، در عملیات رمضان که دسته ما در همان محل شهادت ایشان مستقر بود، در کنار ما یک پاسگاه عراقی بود که در شروع کانال با تعدادی موتور آبکش، آب را به داخل کانال‌ها می‌ریخت.

فرمانده دسته شهید غلام حق‌شناس ادامه داد: محوطه پاسگاه، یک محوطه چند هزار متری خاکی بود که دورتادور آن خاکریز زده شده بود و ما از صبح تا ظهر مقاومت کردیم و این درحالی بود که هرلحظه تعداد نفرات ما براثر شهادت و یا مجروح شدن بچه‌ها، کم می‌شد و دو سه نفر بیشتر نمانده بودیم چراکه عراقی‌ها از سه طرف به ما هجوم آورده بودند.

وی افزود: یک کامیون عراقی هم آمده بود و یک عراقی درحالی‌که لباس سفید بلندی پوشیده بود، آمد که ما را اسیر کند که فرصت به او ندادیم، سربازان عراقی مرتب حمله می‌کردند و در مقابل مقاومت ما عقب‌نشینی می‌کردند.

حاجی دلیگانی با اشاره به شهادت غلام حق‌شناس در همان ماجرا تصریح کرد: نهایتاً این شهید بزرگوار در همان نقطه به شهادت رسید و حدود ساعت ۱۲ ظهر بود که به ما گفتند برگردید و ما به سمت آن دژی که شهدا همان‌جا بودند رفتیم.

وی ابراز داشت: زمانی که عملیات رمضان شروع شد به دلیل آن‌که بتوانیم دشمن را تعقیب کرده و از محل‌هایی که برای حمله به خاک ما ساخته بود دور کنیم، از کنار یک کانال حدود ۱۲ کیلومتر حرکت کردیم تا به آن پاسگاه عراقی برسیم و این درحالی‌که بود که آب برای خوردن نبود، هوا خیلی گرم بود و شرایط بسیاری سختی بود.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی و رزمنده دفاع مقدس در پایان تاکید کرد: حق‌شناس بسیار انسان مخلص و اهل نماز شب بود و شاید همین به همین دلیل است که لباس و نامه‌های مادر ایشان، در این زمانی که شاید بیشتر از هر زمان دیگری به پیام شهدا نیاز داریم به دست مادرشان رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *