آخرین اخبار

دولت توجه به ثبات مدیریتی برای اصفهان ندارد

استاندار سابق اصفهان یکی از ۱۵ استانداری بود که طبق مصوبه مجلس در قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان باید از سمت خود استعفا می‌داد و جزو نخستین استاندارانی بود که استعفا داد. استاندار سابق اصفهان یکی از ۱۵ استانداری بود که طبق مصوبه مجلس در قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان باید از سمت خود استعفا می‌داد و […]

اشتراک گذاری
01 آذر 1397
کد مطلب : 35048

استاندار سابق اصفهان یکی از ۱۵ استانداری بود که طبق مصوبه مجلس در قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان باید از سمت خود استعفا می‌داد و جزو نخستین استاندارانی بود که استعفا داد.

استاندار سابق اصفهان یکی از ۱۵ استانداری بود که طبق مصوبه مجلس در قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان باید از سمت خود استعفا می‌داد و جزو نخستین استاندارانی بود که استعفا داد.
پس از استعفای مهرعلیزاده گمانه‌زنی برای جایگزین استاندار اصفهان شروع شد. برخی کارشناسان از معاونان استاندار به‌عنوان گزینه‌ای مناسب نام می‌بردند و عده‌ای دیگر از بانویی که قرار است به‌عنوان نخستین استاندار بانوی کشور معرفی شود؛ اما بالاخره روز گذشته تمام حواشی پیرامون استانداری اصفهان به پایان رسید و دکتر عباس رضایی ۶۲ ساله به‌عنوان استاندار اصفهان انتخاب شد. عباس رضایی در حالی سکان‌داری استانداری اصفهان را به عهده گرفت که به‌عنوان یک چهره دانشگاهی شناخته می‌شود و سابقه استانداری چهارمحال بختیاری را هرچند مدتی کوتاه در کارنامه خود دارد. او عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است و مدیر گروه ایمنی‌شناسی و دبیر برد ایمولوژی کشور و عضو هیئت ممیزه دانشگاه است. رضایی عضویت در جامعه علمی علوم آزمایشگاهی کشور و کمیته ارتقای دانشکده دندانپزشکی را نیز در کارنامه علمی خود ثبت کرده است. اینکه این چهره تا چه حد می‌تواند در ادامه راه برای اصفهان تأثیرگذار باشد و این انتخاب آیا بهترین انتصاب برای استانداری استانی همچون اصفهان بوده است یا نه سؤالی است که نمایندگان مردم شاهین شهر میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی به آن پاسخ داده است. حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با این انتصاب موافق نیست و آن را مناسب نمی‌داند. او گفت: با توجه به کارنامه موجود از دکتر رضایی، او کارآمدی لازم را برای سمت استانداری اصفهان دارا نیست و این در حالی است که نمره بالایی برای زمانی که به عنوان استاندار چهارمحال و بختیاری مشغول بود به دست نیاورده است. حاجی دلیگانی در ادامه افزود: سابقه مدیریتی استاندار اصفهان تنها در بخش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ختم می‌شود که این میزان از سوابق برای اداره استانی همچون اصفهان کافی نیست. عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علت اینکه دولت به این جمع‌بندی رسیده که استاندار اصفهان را با این حجم از سابقه انتخاب کرده دقیق متوجه نمی‌شوم. به نظر می‌رسد دولت تلاش کرده در این انتخاب ملاحظات جریان سیاسی و سهم خواهی‌ها را بیشتر مدنظر قرار دهد. حاجی دلیگانی اظهار کرد: به نظر می‌رسد با توجه به شرایط موجود، رکود در استان را همچنان داشته باشیم. او بابیان اینکه استاندار انتخاب‌شده برای استان اصفهان سابقه بلندمدت بیش از ۲۰ سال دارند اضافه کرد: در سال‌های پیش رو ثبات مدیریتی در سطح کلان استان و به طبع آن در بخشی از مسئولیت‌ها ازجمله استانداری و فرمانداری نداشته‌ایم. این موضوع نکته حائز اهمیتی است و جایگاه استان ویژه است. حاجی دلیگانی با اشاره به اینکه اصفهان جزو استان‌های دوم یا سوم ازلحاظ اهمیت است، تأکید کرد: بایستی دولت بر اساس اهمیت استان و شایستگی‌ها تصمیم می‌گرفت که این‌گونه نبوده و نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *