علت مناقشه آموزش و پرورش با برخی معلمان بازنشسته استخدامی دهه ۶۰ چیست؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس علت مناقشه آموزش و پرورش با برخی معلمان استخدامی دهه ۶۰ را تشریح کرد. حسینعلی حاجی دلیگانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به تضییع حق معلمان بازنشسته استخدامی دهه ۶۰ در رابطه با پرداخت مابهالتفاوت ۹ درصد حق بازنشستگی براساس آخرین حقوق، اظهار کرد: این معلمان […]
حسینعلی حاجی دلیگانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به تضییع حق معلمان بازنشسته استخدامی دهه ۶۰ در رابطه با پرداخت مابهالتفاوت ۹ درصد حق بازنشستگی براساس آخرین حقوق، اظهار کرد: این معلمان به صورت حق التدریس و یا انحای دیگر به کار گرفته شدند ولی پس از مدتی تغییر وضعیت دادند و به عنوان فرهنگی به کار گرفته و معلم رسمی شدند.
نماینده شاهین شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی افزود: ماجرا این است که این معلمان در طول سالهایی که به صورت غیر رسمی و قراردادی با آموزش و پرورش همکاری داشتند، این همکاری به نحوی بوده که بیمه آنها پرداخت نشده است و امروز که در آستانه بازنشستگی قرار دارند، به آنها عنوان شده که رقم بیمه آنها باید بر اساس نرخ روز توسط فرد به صورت یکجا پرداخت شود.
پرداخت یکجای حق بیمه آن هم به نرخ روز، در توان معلم بازنشسته نیست
وی با بیان اینکه معلم بازنشسته هرگز توان پرداخت چنین رقمی را ندارد، گفت: اگر این معلمان در آن زمان از این موضوع که حق بیمه برای آنها رد نمیشود، مطلع بودند در همان زمان حق بیمه خود را پرداخت میکردند و اجازه انباشت آن را نمیدادند ولی امروز این رقم روی هم انباشت و حجم آن به قدری رسیده که پرداخت آن در توان یک معلم بازنشسته نیست.
حاجی دلیگانی اضافه کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش باید از منابع داخلی خودش این رقم را پرداخت کند و حق آنان نیست که از جیب بخواهند چنین رقم بزرگی را پرداخت کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یادآور شد که در همین رابطه تذکری کتبی به وزیر آموزش و پرورش داده است و خواستار رسیدگی فوری این وزارتخانه به وضعیت این معلمان شد./
دیدگاهتان را بنویسید