حاجی : ۲۵ درصد مطالبات نیروهای خرید خدمات آموزشی پرداخت نشده است
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه ۲۵ درصد نیروهای مطالبات خرید خدمات آموزشیها پرداخت نشده، افزود: این افراد مراجعات بالایی به نمایندگان مجلس دارند. حسینعلی حاجیدلیگانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت با تأکید بر ضرورت پیگیری برای پرداخت باقی مانده خرید خدمات خرید آموزشی تحصیلی سال ۹۵-۹۶ آموزش و پرورش، عنوان کرد: […]
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه ۲۵ درصد نیروهای مطالبات خرید خدمات آموزشیها پرداخت نشده، افزود: این افراد مراجعات بالایی به نمایندگان مجلس دارند.
حسینعلی حاجیدلیگانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت با تأکید بر ضرورت پیگیری برای پرداخت باقی مانده خرید خدمات خرید آموزشی تحصیلی سال ۹۵-۹۶ آموزش و پرورش، عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش برای جبران کسریهای خود در آموزش دروس تحصیلی اقدام به خرید خدمات آموزشی از شرکتهای خصوصی و افراد کرده است تا آموزش را این مجموعه به دانش آموزان ارائه دهند ولی پرداخت مطالبات آنها صورت نگرفته است.
نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توجه به برآوردهای صورت گرفته ۲۵ درصد مطالبات خرید خدمات آموزشیها پرداخت نشده است، افزود: این افراد مراجعات بالایی به نمایندگان مجلس دارند و خواهان دریافت مطالبات خود هستند.
وی ادامه داد: علاوه بر مطالبات باقی مانده خرید خدمات آموزشیها از سال ۹۵-۹۶ وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ نیز هیچ مبلغی را به طرف حسابهای خود پرداخت نکرده است و این در حالیست که سال تحصیلی جاری نیز در حال پایان است.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه وزارت آموزش و پرورش چه خرید خدمات آموزشی از شرکتها و افراد دریافت کرده است، توضیح داد: خدمات مختلفی در پایههای مختلف از طریق این مجموعه ارائه میشود و در بسیاری از موارد به صرفه نیست که آموزش و پرورش برای برخی از این دروس معلم و نیرو جذب و استخدام کند لذا در مقوله آموزش چنین مواردی از این مجموعهها کمک و بهره میگیرد که کاری متداول و مرسوم است.
حاجیدلیگانی با بیان اینکه در این زمینه قانون نیز به آموزش و پروش اجازه داده که در این راستا گام بردارد و هیچ منع قانونی در همکاری با خرید خدمات آموزشیها وجود ندارد، گفت: همچنین در بودجههای سالیانه برای آموزش و پرورش بودجه مناسبی تخصیص داده شده که لازم است در این زمینه سازمان برنامه و بودجه همکاریهای لازم را با مجری یعنی آموزش و پرورش داشته باشد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: با توجه به اینکه هزینههای جاری آموزش و پرورش نسبت به هزینههای دیگر فاصله زیادی دارد پرداخت کارکنان رسمی فرهنگی به حق در اولویت قرار دارد و موارد دیگر در اولویتهای بعدی است./
دیدگاهتان را بنویسید