آخرین اخبار

✳️ آقای حاجی در جلسه بررسی سوال از وزیر نفت: 🔺 هیچ اولویتی برای استخدام نیروهای بومی در پالایشگاه اصفهان وجود ندارد.

✳ حماسه سازان؛ نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی دو شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۷ در جلسه بررسی سوال از وزیر نفت در خصوص “علت  امتناع پالایشگاه اصفهان از ایفاء حقوق شهرستان محل فعالیت خود (شهرستان شاهین شهر و میمه) و  عدم […]

اشتراک گذاری
18 اردیبهشت 1397
کد مطلب : 31981

حماسه سازان؛ نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی دو شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۷ در جلسه بررسی سوال از وزیر نفت در خصوص “علت  امتناع پالایشگاه اصفهان از ایفاء حقوق شهرستان محل فعالیت خود (شهرستان شاهین شهر و میمه) و  عدم تحویل خوراک پتروشیمی اصفهان” شرکت کرد.

🔶 آقای حاجی در این جلسه که با حضور مهندس زنگنه وزیر نفت و در محل هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن اشاره به عدم پرداخت عوارض آلایندگی توسط پالایشگاه، گفت: هیچ اولویتی برای استخدام نیروهای بومی شهرستان در این شرکت وجود ندارد و استخدام های خود را یا از استان های دیگر و یا از مرکز استان انجام می دهد.

🔺 حقوق های نا عادلانه، عدم اجرای طرح طبقه بندی کارگران، قطع پی در پی خوراک پتروشیمی، خرید پساب از تصفیه خانه شاهین شهر، عدم نظارت دقیق بر انجام وظایف و عملکرد پالایشگاه از موارد دیگری بود که نماینده مردم شاهین شهر و میمه و برخوار در این جلسه مطرح کرد.

🔸 مهندس زنگنه در پاسخ به موارد مطرح شده، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص وضعیت پالایشگاه اصفهان، اموری همچون تنظیم روابط کار و بهداشت کاری را از وظایف دیگر دستگاه ها عنوان نمود و گفت: شخصا در امور بهینه سازی و مدیریت حرفه ای پالایشگاه ورود کرده ام.

🔸 در پایان مقرر شد ضمن تشکیل جلسه تیم حقوقی وزارت نفت با آقای حاجی جهت رفع موانع قانونی نظارت بر پالایشگاه جلسه ای با محوریت شجاع الدین بازرگانی معاون امور حقوقی و مجلس وزارت نفت جلسه در شهرستان حوزه سرزمینی پالایشگاه برگزار و مدیران این شرکت پاسخگوی ابهامات مطرح شده باشند.

🔴 لازم به ذکر است، ۱۶ مرداد ۹۶ آقای حاجی طی سوالی از مهندس زنگنه وزیر نفت، فلسفه اولیه حمایت از سرمایه گذار و ایجاد صنایع، علیرغم آلودگی و محدودیت هایی که برای هر منطقه ایجاد می کند را استفاده از منابع حاصله، از جمله ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی و عمرانی برای آن منطقه دانسته و آورده بود: سهم شهروندان شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار که محکوم به تحمل آلودگی ناشی از فعالیت پالایشگاه اصفهان هستند از استخدام در این پالایشگاه چه میزان است؟

✅ پس از ارجاع سوال حسینعلی حاجی به کمیسون انرژی مجلس، ۱۸ مهر ۹۶ بیژن زنگنه وزیر نفت با حضور در کمیسیون انرژی پاسخگوی این سوال شد که با قانع نشدن آقای حاجی از پاسخ وزیر کمیسیون محدوده سوال را منطقه ای دانست و در تاریخ ۱۷ آبان ۹۶ توسط هیأت رئیسه جهت اقدامات بعدی به رئیس جمهور ابلاغ گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *