مسوولین به هیچ وجه حق ندارند از جیب مردم برای خود وآقا زاده هایشان اتومبیل خریداری کرده و وارد بازی اشرافی گری شوند.
مسوولین به هیچ وجه حق ندارند از جیب مردم برای خود وآقا زاده هایشان اتومبیل خریداری کرده و وارد بازی اشرافی گری شوند. حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی با واکنش نسبت به خرید خودروی گران قیمت مدیر عامل موسسه همشهری با بیان اینکه برخی از مدیران به نداری مردم و […]
مسوولین به هیچ وجه حق ندارند از جیب مردم برای خود وآقا زاده هایشان اتومبیل خریداری کرده و وارد بازی اشرافی گری شوند.
حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی با واکنش نسبت به خرید خودروی گران قیمت مدیر عامل موسسه همشهری با بیان اینکه برخی از مدیران به نداری مردم و وضعیت بد اقتصادی عمومی جامعه دهن کجی می کنند گفت: مسلما مسوولی که از شرایط اقتصادی جامعه وعدم معیشت مطلوب مردم مطلع است اما تجمل گرایی را اشاعه می دهد وخود وخانواده اش زندگی اشرافی را ترجیح می دهند رویگردانی از جامعه و شرایط نامطلوب معیشتی مردم را به نمایش گذاشته است. تجمل گرایی و رویگردانی از واقعیت رنج های معیشتی مردم به مثابه تقابل با منافع مردم است چرا که انچه به عنوان بیت المال در نهادهای عمومی مثل شهرداری ها؛ دولت وسازمان هایی که جنبه عمومی دارد در اختیار مدیری قرار داده می شود متعلق به عموم مردم است بنابراین مسوولین به هیچ وجه حق ندارند از جیب مردم برای خود وآقا زاده هایشان اتومبیل خریداری کرده و وارد بازی اشرافی گری شوند.
وی با بیان اینکه این رفتارها به معنای دامن زدن به تبعیض اجتماعی است خاطر نشان شد: متاسفانه امروز علاوه بر ریخت وپاش های نهار و شام؛ سرو صبحانه هم به اسراف کاری های برخی نهادها افزوده شده بنحوی که اگر ریخت وپاش های برخی مسوولین جمع شود بسیاری از مردم به لحاظ معیشتی یا تغذیه ای از تنگنا خارج می شوند. تجمل گرایی .مسوولی که برای آقا زاده اش اتومبیل گران قیمت می خرد تا تردد راحت تری داشته باشد در حال دامن زدن به تبعیض اجتماعی است، تبعیضی که می تواند خسارت اجتماعی زیادی به نظام وارد کند و سرمایه های اجتماعی نظام را با چالش مواجه کند.
حاجی دلیگانی با اشاره به اینکه برخی مسوولین نه تنها آقا زاده های خود را بر سر کار می برند بلکه با ون فامیل را به استخدام در می آورند اظهار داشت: هیچ وجدان بیدار و انسان آگاهی تن به تبعیض نمی دهد وآن را از هیچ مسوولی نمی پذیرد. اگر فردی مدیر موسسه ی اقتصادی، فرهنگی یا سیاسی شد نمی تواند به عنوان رئیس آن نهاد از امکاناتی بیشتر از زیر مجموعه خود بهره ببرد, طبیعتا کارکنان آن موسسه به چنین رفتارهای تبعیض آمیزی واکنش نشان می دهند؛ متاسفانه دیده شده برخی به بهانه اینکه می خواهند افراد محرمی را در کنار خود داشته باشند نه تنها آقا زاده خود را بر سرکار می آورند گاها دیده شده پسر باجناق تا خواهرزاده و برادرزاده خود را با ون وارد سازمان مورد نظرشان می کنند!! یقینا چنین رفتارهایی مصداق تبعیض و سوءاستفاده از بیت المال است.
دیدگاهتان را بنویسید