آخرین اخبار

حاجی : میزان آب در سد زاینده‌رود به پایین‌ترین حد رسیده است/ لزوم تشکیل ستاد بحران کشور در اصفهان

نماینده مردم برخوار، شاهین‌شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به کاهش بارندگی در شروع سال آبی جدید و کاهش ذخیره آب سد زاینده‌رود، از استاندار اصفهان در خواست می‌کنیم با دعوت از ستاد بحران کشور، جلسه ستاد بحران آب تشکیل دهد. حسینعلی حاجی دلیگانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در […]

اشتراک گذاری
10 نوامبر 2017
کد مطلب : 29037

نماینده مردم برخوار، شاهین‌شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به کاهش بارندگی در شروع سال آبی جدید و کاهش ذخیره آب سد زاینده‌رود، از استاندار اصفهان در خواست می‌کنیم با دعوت از ستاد بحران کشور، جلسه ستاد بحران آب تشکیل دهد.

حسینعلی حاجی دلیگانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شاهین‌شهر اظهار کرد: با توجه به کاهش بارندگی در شروع سال آبی جدید و کاهش ذخیره آب سد زاینده‌رود، از استاندار اصفهان در خواست می‌کنیم با دعوت از ستاد بحران کشور به اصفهان، جلسه ستاد بحران آب تشکیل دهد.

وی افزود: کاهش ذخیره آب سد زاینده‌رود به محدوده ۱۵۰ میلیون مترمکعب که بخشی از این ذخیره، گل‌ولای و غیرقابل مصرف است، اجرای طرح آب‌رسانی «اصفهان بزرگ» را به خطر انداخته است.

نماینده مردم برخوار، شاهین‌شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در سال زراعی جدید که یک ماه و نیم از شروع آن گذشته، قطره‌ای باران وارد سد زاینده‌رود نشده و شرایط سختی را برای ۵ میلیون جمعیت طرح آب‌رسانی اصفهان بزرگ به وجود آورده است.

حاجی دلیگانی هشدار داد: ادامه این روند خسارت‌های جبران ‌ناپذیری را به کشاورزان، صاحبان صنعت و بخش خانگی استان اصفهان وارد خواهد کرد.

نماینده مردم برخوار، شاهین‌شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تشکیل ستاد بحران کشور در اصفهان بحران کمبود آب در این استان مهم مرکزی و کم آب را بیشتر معرفی خواهد کرد و به تصمیم‌های کارساز منجر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *