کارشکنی دستهای پشت پرده در مسیر اجرای برنامه ششم توسعه/ هیچ ابلاغیهای از سوی دولت در سال جاری بر اساس برنامه ششم ارسال نشده است/پیگیریهای خانه ملت بی جواب ماند
کارشکنی دستهای پشت پرده در مسیر اجرای برنامه ششم توسعه/ هیچ ابلاغیهای از سوی دولت در سال جاری بر اساس برنامه ششم ارسال نشده است/پیگیریهای خانه ملت بی جواب ماند حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به برنامه […]
کارشکنی دستهای پشت پرده در مسیر اجرای برنامه ششم توسعه/ هیچ ابلاغیهای از سوی دولت در سال جاری بر اساس برنامه ششم ارسال نشده است/پیگیریهای خانه ملت بی جواب ماند
حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به برنامه ششم توسعه و حرکت برنامه های دولت بر اساس این برنامه تصریح کرد: مطلب مهم و قابل توجهی که در خصوص برنامه ششم توسعه وجود دارد این است که دولت این برنامه را تدوین نکرده و اعتقادی هم به اجرای این برنامه در دولت وجود ندارد.
وی بر همین اساس اضافه کرد: دولت هم در تدوین و هم در ارائه برنامه ششم توسعه کارشکنی های فراوانی را ایجاد کرد و در نهایت این برنامه توسط مجلس تدوین و ارائه شد، دولت در خصوص برنامه ششم توسعه تا کنون هیچ حرکتی نکرده است و برنامه های خود را هم بر اساس این برنامه تنظیم و تدوین نکرده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه بر اساس برنامه ششم توسعه باید سالانه یک میلیون اشتغال در کشور تولید کنیم تصریح کرد: یکی از مهم ترین برنامه های کشور در برنامه ششم توسعه به آن توجه جدی شده موضوع اشتغال است بر اساس برنامه ششم توسعه سالانه باید یک میلیون شغل در کشور ایجاد کنیم که این امر تا کنون محقق نشده است.
حاجی دلیگانی همچنین با اشاره به موضوع ایجاد اشتغال در روستاها گفت: همچنین بر اساس برنامه ششم توسعه دولت باید توجه ویژه ای به موضوع ایجاد اشتغال و تولید در روستاها و مناطق محروم داشته باشد که متاسفانه این امر مهم هم در کشور رخ نداده است ، سالانه میلیون ها روستایی از روستاها برای کسب درآمد به شهر ها مهاجرت می کنند .
وی ادامه داد: به دلیل عدم توجه دولت به برنامه ششم توسعه و ایجاد اشتغال و تولید بسیاری از روستاییان کسب و کار در روستا و تولید را رها کرده و به شغل های دیگری در شهرهای نزدیک خود مشغول می شوند که این امر نیز بحث تولیدات دامی و سنتی ما را در کشور با اختلال روبرو می کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به عدم اجرایی شدن برنامه ششم توسعه در کشور تصریح کرد: برنامه ششم توسعه باید از فروردین ماه سال جاری در کشور اجرا می شد اما از شروع سال تا کنون هیچ ابلاغیه و مصوبه ای از سوی رئیس دولت در این باره به دست ما نرسیده است.
حاجی دلیگانی همچنین با بیان اینکه در این باره مکاتباتی را هم انجام داده ایم اظهارداشت : در این باره نامه ای را آقای حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق به رئیس مجلس ارسال کرده است و اقای لاریجانی نیز گفته اند که پیگیر موضوع هستند ولی تا کنون هیچ حرکت مثبتی در این باره صورت نگرفته است.
دیدگاهتان را بنویسید