با پیگیری جناب آقای حاجی و ابلاغ قانون به رئیس جمهور محقق شد؛ سابقه حق بیمه در صندوق روستائیان و عشایر از ۱۵ سال به ۱۰ سال کاهش یافت.
حماسه سازان : پیرو مراجعات مکرر روستائیان دو شهرستان به جناب آقای حاجی و اظهار گله مندی از بالا بودن سنوات سابقه حق بیمه در صندوق روستائیان و عشایر و استدلال منطقی آنها که بازنشستگی در سن بالای ۹۰ سال به درد چه کسی می خورد، کاهش سنوات سابقه و سن بازنشستگی در دستور کار […]
حماسه سازان :
پیرو مراجعات مکرر روستائیان دو شهرستان به جناب آقای حاجی و اظهار گله مندی از بالا بودن سنوات سابقه حق بیمه در صندوق روستائیان و عشایر و استدلال منطقی آنها که بازنشستگی در سن بالای ۹۰ سال به درد چه کسی می خورد، کاهش سنوات سابقه و سن بازنشستگی در دستور کار نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
گرچه هدف گذاری جناب آقای حاجی، بازنشستگی و دریافت مستمری در صندوق تامین اجتماعی روستائیان و عشایر با سابقه کمتر از ۱۰ سال پرداخت حق بیمه و سن ۶۵ سالگی بود اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه ۱۳۹۵/۱۱/۱۰و در جریان رسیدگی به قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و در بند«ب» ماده ۵۷ بشرح زیر سنوات سابقه حق بیمه و سن بازنشستگی را کاهش دادند.
قانونی که انتظار می رود دولت محترم به اجرایی شدن آن هرچه زودتر تن دهد و قدری از مشکلات کهن سالان روستایی مرتفع گردد.
بند ب ماده ۵۷
ب-دولت مکلف است کلیه بیمه شدگان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر را که به سن هفتاد سالگی رسیده اند، در صورت تقاضای آنان و داشتن سابقه پرداخت حق بیمه به مدت ده سال به صندوق مذکور بازنشسته نموده و متناسب با سنوات حق بیمه پرداختی، مستمری به آنان پرداخت نماید.
تبصره۱- از تاریخ لازم الاجراء شدن این بند تا پنج سال ، هر سال یک سال از سقف سن بازنشستگی کم خواهد شد و یک سال به سنوات بیمه پردازی افزوده می گردد.
تبصره۲-شرط سنی برای عضویت بیمه گذاران جدید این صندوق حداکثر پنجاه سال تعیین می گردد.
تبصره۳-بار مالی ناشی از اجرای این بند از محل بند (ب) ماده (۷) قانون هدفمندی کردن یارانه ها مصوب ۱۵/۱۰/۱۳۸۸ و ماده(۲۹)قانون اجرای سیاست های کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی مصوب ۲۵/۳/۱۳۸۸ و اصلاحات بعدی آن تامین می شود.
دیدگاهتان را بنویسید