آخرین اخبار

آقای حاجی در جمع پرسنل انتظامی شاهین شهر و میمه

حماسه سازان؛ نماینده مردم شریف شهرستانهای شاهین شهر و میمه و برخوار در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی، یکشنبه ۱۷ بهمن ماه ۹۵ در جمع پرسنل منطقه انتظامی شاهین شهر و میمه حضور یافت. حسینعلی حاجی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و […]

اشتراک گذاری
17 بهمن 1395
کد مطلب : 24834

حماسه سازان؛ نماینده مردم شریف شهرستانهای شاهین شهر و میمه و برخوار در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی، یکشنبه ۱۷ بهمن ماه ۹۵ در جمع پرسنل منطقه انتظامی شاهین شهر و میمه حضور یافت.

حسینعلی حاجی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و امام راحل(ره)، دهه مبارک فجر را به همه ملت ایران اسلامی و همچنین کارکنان خدوم نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم و دهم ضمن اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، یکی از دستاورده­های مهم را حفظ تمامیت ارضی دانست و گفت: در هر جنگی که علیه ما قبل از انقلاب واقع شده است، بخشی از کشور را از دست دادیم و یکی از استان های نفت خیز و شعیه نشین کشور در زمان شاه ملعون پهلوی از کشور جدا شد.

وی به هشت سال جنگ تحمیلی و دفاع جانانه ملت بزرگ ایران در این مقطع تاریخی اشاره کرد و افزود: برای اولین بار در تاریخ کشور، وقتی عراق با دوازده لشگر زرهی و مکانیزه به ایران حمله کرد، با مقاومت توانستیم خاکمان را حفظ کنیم و حتی یک وجب از سرزمین مان را از دست ندهیم.

حاجی حضور آگاهانه مردم و همچنین فرماندهی امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی را از دلایل پیروزی در دفاع مقدس عنوان نمود و اظهار داشت: جوانان و همه مردم عزیز کشور به صحنه آمدند، ایستادند و از کشور و انقلاب اسلامی دفاع کردند که این حضور به فرماندهی یک مرجع تقلید بود و افرادی که می خواستند وارد نبرد با دشمن در جنگ تحمیلی شوند با اعتقاد می رفتند و ترسی از سختی های این راه نداشتند.

عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان “استقلال” را از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان نمود و ضمن بیان خاطرات ارتشبد فردوست (هم درس و رئیس دفتر ویژه اطلاعات محمدرضا شاه پهلوی و یکی از برجسته‌ترین و مؤثرترین چهره‌های سیاسی ـ اطلاعاتی دوران حکومت پهلوی) از وابستگی شاه ملعون به سفارت خانه های خارجی تا انتخاب همسر محمدرضا شاه پهلوی توسط انگلیس خبیث، ادامه داد: یکی از شعارهای زمان انقلاب “استقلال” بود که اکنون با حضور رهبری معظم انقلاب در رأس تصمیم گیری ها کلان کشور هیچ وابستگی به کشورهای دیگر نداریم و به تمام معنا استقلال داریم.

احیای دین اسلام از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی از دیدگاه نماینده مردم شریف شهرستانهای شاهین شهر و میمه و برخوار در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی بود که با اشاره به تلقین فرهنگ ضد دینی توسط استکبار جهانی در تمامی دنیا، گفت: کشور های به ظاهر ابرقدرت، اذهان عمومی مردم جهان را نسبت به ناکار آمدی دین سوق می دادند و دین را افیون جوامع عنوان می نمودند و دین در نماز خواندن تعداد محدودی خلاصه شده بود ولی انقلاب اسلامی دین را نه تنها در کشورمان بلکه در سر تا سر جهان احیاء نمود و امروز اگر مسیحی ها نیز دم از خدا پرستی می زنند به واسط انقلاب اسلامی است.

حسینعلی حاجی تضعیف روحیه انقلابی گری را خطر و تهدید بزرگ برای کشور دانست و افزود: یکی از تهدید هایی که در حال حاضر وجود دارد این است که، روحیه ای که در زمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس وجود داشت و بچه های انقلابی در فتنه ۸۸ در مقابل فتنه گران داشتند را تغییر دهیم و عادی سازی کنیم. در حالی که استمرار انقلاب اسلامی در روحیه انقلابی است همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند “من یک انقلابی هستم”.

وی علت بیان این جمله توسط رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی را عدم عدول از روحیه انقلابی بیان نمود و خاطرنشان ساخت: آن روحیه انقلابی است که انقلاب را ایجاد و پیروزی در دفاع مقدس را رقم میزند و اگر این روحیه نبود، چه کسی حاظر می شد در نبرد با دشمن بایستد و جان فشانی کند؟ آنچه باعث می شد افرادی در جنگ تحمیلی حضور پیدا کنند و آنگونه رشادت ها را به وجود بیاورند، شهید شوند، جانباز شوند، روحیه انقلابی بود و آنچه تا کنون کشور را در این تحریم های ظالمانه نجات داده است، همان روحیه انقلابی است.

نماینده قوه مقننه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان اصفهان آرامش در چهار چوب نظام، انقلاب و رفاه مردم را مورد تأیید بیان کرد و گفت: کسانی که برای گذر از روحیه انقلابی می گویند زمان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی گذشته است و اکنون زمان آرامش فرا رسیده و آرامشی که از آن دم می زنند سستی در مقابل استکبار است، خائن به کشور و ملت بزرگ ایران هستند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم و دهم با تأکید بر اینکه، در مسائل اقتصادی هر کجا تفکر انقلابی وجود دارد، هیچ مشکلی نداریم اما مشکل از آنجایی آغاز می شود که فکر انقلابی را کنار می گذارند، افزود: در موضع قراردادهای نفتی می گوییم، در داخل کشورمان توانایی اکتشاف، توسعه و بهره برداری را داریم، مگر در سال ۸۷ و ۸۸ تا ۴ میلیون بشکه نفت تولید و صادر نکردیم، پس جوانان ایرانی می تواند، ولی متأسفانه می گویند باید با شرکت های خارجی قرارداد ببندیم. می گوییم در داخل کشور پیراهن، در و پنجره می توانیم تولید کنیم ولی می گویند نه و تعرفه گمرکی با کشور ترکیه را پائین می آورند تا ۹۰ نوع پیراهن وارد کشور شود. اینها مخالف روحیه انقلابی است.

حاجی با طرح این سؤال که، اگر مجوز ورود هر نوع لباس دوخته از کشور ترکیه را با تعرفه پایین صادر می کنید و در و پنجره ها ی دو جداره با گمرکی صفر وارد کشور می شود، تولید کننده داخلی باید چه کند؟ افزود: ریشه مشکلات اجتماعی و بعضاً خانوادگی به عدم اشتغال و بیکاری باز می گردد.

وی راهکار اقتصاد مقاومتی را نسخه شفا بخش اقتصاد کشور عنوان کرد و ضمن تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی عملیاتی نشده است اظهار داشت: خیلی از مسئولین در حرف، در حال اجرای اقتصاد مقاومتی هستند و حتی برخی از کارهایی که خلاف اقتصاد مقاوتی هست را به نام اقتصاد مقاومتی انجام می دهند و در عمل هیچ اقدامی صورت انجام نمی شود.

این نماینده مردم در قوه مقننه صادرات فرآورده­های نفتی به جای نفت خام و رصد هوشمند واردات را از عوامل مؤثر در عمل به اقتصاد مقاومتی دانست و ضمن اشاره به نفوذ سیاسی دشمنان، افزود: اگر تفکر انقلابی بین مسئولین حاکم بود، نقض چندباره برجام توسط آمریکایی ها رخ نمی داد، طبق قانون مسئولین موظف به پاسخ متقابل و ایستادگی در قبال نقض برجام هستند ولی چرا این واکنش انجام نمی شود؟

آقای حاجی با طرح این سؤال که آیا وضع ظالمانه تحریم ها برای زمین گیر کردن بعد دفاعی کشور هست یا غیر دفاعی؟ این گونه به سخنان خود ادامه داد که: وضع تحریم ها علیه کشور ما برای زمین گیر کردن بخش دفاعی کشور است ولی تا کنون از خود پرسده­ایم چرا در زمینه دفاعی هیچ نگرانی نداریم؟ و در حال آزمایش موشک هایی هستیم که آمریکایی ها را به لرزه می­اندازد.

وی وجود تفکر انقلابی در حوزه دفاعی را باعث پیشرفت و موفقیت های پی در پی در این حوزه عنوان نمود و توضیح داد: تفکر انقلابی یعنی اگر پشت مرزهای خود در عراق و سوریه با داعش نمی جنگیدیم امروز باید در شهرهای خودمان جلوی داعشی ها را می گرفتیم. اگر تا کنون ۵۰۰ شهید در این راه فدای کشور و اسلام کرده­ایم، اگر داعشی ها به مرزها و داخل کشور ما راه پیدا می کردند چندین برابر شهید داده بودیم.

حسینعلی حاجی به خطر جدایی مسئولین از مردم اشاره کرد و افزود: یکی از تهدید های جدی کشور عدم توجه مسئولین به مردم و ترس از شنیدن مشکلات آنان است، وقتی ارتباط مستقیم با مردم نداریم، نمی توانیم مشکلات مردم را، نان شب نداشتن را، فقر را و نداری را بفهمیم. وقتی تفکر انقلابی نداشته باشیم خودمان را از مردم دور می کنیم و خادم بودن برای مردم را فراموش می کنیم.

نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی به سامانه ثبت حقوق و مزایای مدیران و دسترسی عموم مردم به این سامانه اشاره کرد و گفت: تفکر انقلابی به یک مدیر برای شفاف سازی در خصوص حقوق و دریافتی خود کمک می کند ولی اگر تفکر انقلابی وجود نداشته باشد می گویند چرا مردم باید حقوق و مزایای دریافتی مدیران را بدانند. خجالت بنده از دریافتی ۶۰ هزار تومانی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم و دهم با بیان اینکه برای حل مشکلات مردم راهی جزء رسیدن به رشد اقتصادی ۸% واقعی نداریم، افزود: لازمه محقق شدن آن نیز سرمایه گذاری۳۶۰ هزار میلیاردی در سال است، ولی رقم سرمایه­گذاری در سال ۹۴، ۱۵٫۷- درصد بوده است و سه ماهه اول سال ۹۵، ۱۰- درصد بوده است و اگر بتوانیم به رقم ۳۶۰ هزار میلیارد در سال برسیم، آن وقت است که رونق اقتصادی در کشور ایجاد شده است و تنها راه تحقق آن وجود تفکر انقلابی هست.

وی به منشور حقوق شهروندی اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: آنچه که در کشور حاکم هست و به عنوان میثاق ملی وجود دارد قانون اساسی است که مسئول اجرای آن رئیس جمهور است. در اصل ۲ قانون اساسی، قسط و عدل را در مقابل سلطه پذیری و ستم کشی آورده، در اصل ۳ رفع تبعیضات ناروا و در اصل ۴۳ تأمین نیازهای اساسی، مسکن، خوراک، پوشاک، بهداشت، درمان، آموزش و پرورش وامکانات لازم برای تشکیل خانواده، آورده شده است که باید به آن عمل شود.

آقای حاجی در پایان افزایش بصیرت، تقویت روحیه انقلابی و مردمداری را از وظایف همه مسئولین و کارکنان دستگاه­های دولتی دانست و اظهار داشت: جهت گیری فتنه سال ۸۸ بر اسلامیت نظام بود و در زمان فعلی با فتنه ای خاموش جهت گیری برای جدایی جمهوریت نظام است و هدف، کم رنگ شدن حضور مردم در صحنه های گوناگون است چرا که نظام ما، نظام مردم سالاری دینی است و اگر مردم، که صاحبان اصلی انقلاب و نظام هستند را از دست بدهیم چیزی برای گفتن نخواهیم داشت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *