حاجی دلیگانی: بودجه ۹۶ براساس برنامه ششم تنظیم نمی شود
عضوکمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس، با اشاره به نزدیک شدن به زمان ارسال لایحه بودجه ۹۶ کل کشور به مجلس از سوی دولت،گفت:یکی از بزرگترین معایب بودجه سال آتی این است که این لایحه مبتنی بر برنامه ششم توسعه تنظیم نخواهد شد. حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان […]
عضوکمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس، با اشاره به نزدیک شدن به زمان ارسال لایحه بودجه ۹۶ کل کشور به مجلس از سوی دولت،گفت:یکی از بزرگترین معایب بودجه سال آتی این است که این لایحه مبتنی بر برنامه ششم توسعه تنظیم نخواهد شد.
حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه اولویت های کشور در برنامه ششم توسعه لحاظ شده است،گفت: با روند فعلی بررسی لایحه برنامه ششم و با توجه به عدم تصویب نهایی آن بودجه سال ۹۶ براساس برنامه پنج ساله توسعه ای کشور شکل نمی گیرد.
نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه لایحه بودجه باید یک پنجم اجرای برنامه پنج ساله و یک بیستم سند چشم انداز کشور را جوابگو باشد، تصریح کرد:درحال حاضر با توجه به اینکه برنامه ششم توسعه تصویب نشده لایحه بودجه نمی تواند اتکایی به آن داشته باشد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: با توجه به اینکه بررسی لایحه برنامه ششم توسعه درمجلس درحال انجام است تا تصویب نهایی آن و تایید از سوی شورای نگهبان ۳ ماه دیگر به طول خواهد انجامید.
وی با بیان اینکه تا هفته آتی یعنی نیمه دوم آذرماه باید لایحه بودجه سال ۹۶ برای بررسی به مجلس ارسال شود، گفت: ناهماهنگی در بررسی لایحه بودجه و برنامه ششم توسعه از مشکلات پیش رو است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی،تاکیدکرد: ناهماهنگی ایجاد شده نتیجه تاخیردولت در ارسال لایحه برنامه ششم توسعه به مجلس است./
دیدگاهتان را بنویسید