جلسه بررسی مشکلات اتحادیه ها و اصناف شهرستان
حماسه سازان؛ پنجشنبه، ۹۵/۴/۳نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی میزبان رئیس، اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف و رؤسای اتحادیه های شهرستان شاهین شهر و میمه بود تا پیرامون مشکلات اتحادیه ها و اصناف و راهکارهای مناسب جهت رفع دغدغه های آنها به گفتگو بنشینند. در ابتدای […]
حماسه سازان؛ پنجشنبه، ۹۵/۴/۳نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی میزبان رئیس، اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف و رؤسای اتحادیه های شهرستان شاهین شهر و میمه بود تا پیرامون مشکلات اتحادیه ها و اصناف و راهکارهای مناسب جهت رفع دغدغه های آنها به گفتگو بنشینند.
در ابتدای این جلسه، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شاهین شهر و میمه ضمن تقدیر و تشکر از بانیان این جلسه، آمادگی اداره متبوع خود را جهت همکاری در رفع مسائل مورد نظر اتاق اصناف اعلام نمود.
خسروی رئیس اتاق اصناف نیز با اشاره آمارهای عملکرد این اتاق در سال گذشته، گفت: با مشاهده ی آمارهای منتشر شده درحوزه ی نظارت و بازرسی، می توان به این نکته رسید که عمده تخلفات صورت گرفته مربوط به واحد های صنفی فاقد پروانه کسب بوده است و در سال گذشته طبق گزارشات کمیسیون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ۲۹۳۰ واحد فاقد پروانه در سطح شهرستان شناسایی شده اند.
وی در ادامه ضمن تشریح کاستی های موجود در سیستم بازرسی و نظارتی اتاق اصناف و کمبود نیروی انسانی جهت بازرسی و کنترل نامحسوس، از بازدید ۸۴۰۱ واحد توسط کمیسیون بازرسی این اتاق در سال۹۴ خبر داد و افزود: از ۵۳۱ شکایتی که به دست ما رسید خوشبختانه ۴۸۵ مورد آن در پایان با صلح و سازش همراه بود.
وی همچنین با ارائه ی گزارشی، تعداد واحدهای صنفی دارای پروانه ی کسب در سطح شهرستان را ۵۱۲۴ مورد اعلام و ادامه داد: علیرغم ۱۲۶۳ پروانه صادره در سال گذشته قریب به ۲۵۰ فقره جواز کسب نیز باطل گردید که سهم اتحادیه ی خواروبار ۹۰ واحد صنفی بوده است.
خسروی در پایان سخنان خود به توزیع اجناس قاچاق در مراکز فروش موسوم به بازارهای روز توسط برخی فروشندگان دوره گرد اشاره تصریح کرد: از آنجایی که حوزه ورود بازرسان اتاق اصناف به واحدهای صنفی تثبیت شده، ولی درخصوص فروشنده های دوره گرد با وجود همکاری های اداره اماکن درخصوص کنترل های محسوس و نا محسوس، قدرت نظارتی اتحادیه ها قابل قبول نیست.
در ادامه، رؤسای اتحادیه های مصنوعات چوبی، قنادان و آژانس های تاکسی تلفنی و وانت بار درخصوص مسائلی چون، احداث شهرک صنعتی در زمینه تولید فرآورده ها و مصنوعات چوبی، نارضایتی کارگاه های شیرینی پزی از اقدامات و نوع نظارت شبکه بهداشت و به دنبال آن عدم سرمایه گذاری در احداث این گارگاه ها در مناطق شاهین شهر و گز و در نتیجه افزایش هزینه قنادان در بخش توزیع تولیدات خود، ایجاد عرصه پارکینگ آژانس ها در بافت های مسکونی به بیان مطالبات خود پرداختند.
همچنین رؤسای اتحادیه های مشاورین املاک و اتومبیل، نانوایان و رایانه نیز از دغدغه های خود به خصوص در رابطه با فقدان مدیریت و عدم توازن در صدور و ابطال پروانه های کسب، مطالبی پیرامون طولانی بودن زمان ۶ ماهه درخصوص پلمپ واحدهای صنفی مشاورین املاک و اتومبیل به دلیل بروز تخلف مجدد در این بازه زمانی و درخواست مساعدت و اهتمام جدی در خصوص أخذ ناعادلانه مالیات بر درآمد از واحدهای صنف مزبور، نارضایتی نانوایان از آرد تولیدی کارخانه جرعه و بلاتکلیفی تعیین نرخ قیمت نان در چند سال اخیر و اقدامات لازم در راستای رفع موانع انباشت جواز کسب کافی نت و گیم نت ها در اداره پلیس فتا عنوان کردند.
آقای حاجی نیز در سخنانی ضمن عرض تبریک میلاد باسعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) و گرامیداشت روز اصناف، با اشاره به لزوم توجه جدی مسئولان و هدفمند شدن هرچه بهتر این جلسات در راستای رفع مشکلات و معضلات جامعه اظهار داشت: اگر جلساتی برگزار شود ولی نتیجه مفید و مؤثری ازآن حاصل نشود، امری ناپسند است.
وی همچنین به بررسی دغدغه های مطرح شده توسط مدعوین جلسه پرداخت و با اشاره به پیگیری احداث شهرک صنعتی صنایع چوب از طریق شهرداری شاهین شهر و ابراز امیدواری درخصوص رفع مشکلات آژانس های تاکسی و وانت بار از طریق تدوین قانونی در برنامه ششم توسعه، به بیان مطالبی پیرامون دغدغه های کارگاه های شیرینی پزی پرداخت و خاطر نشان ساخت: در رابطه با مشکلات اتحادیه ی قنادان هفته آتی جلسه ای با مسئولین مربوطه و ذینفعان برگزارخواهیم کرد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در پایان با اعلام آمادگی جهت پیگیری رفع مشکلات عدیده ی صنف زحمتکش نانوایان و ارتقاء کیفیت آرد مصرفی آنها، در رابطه با مشکلات مطرح شده در حوزه مشاورین املاک و اتومبیل و صنف رایانه، قول پیگیری و مساعدت تا رفع مشکلات یاد شده را داد.
دیدگاهتان را بنویسید