آخرین اخبار

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس:مشارکت نکردن نمایندگان در رای گیری ها مشکل شرعی دارد

تهران-ایرنا- عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با یادآوری تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت مشارکت نمایندگان در رای گیری ها گفت: شرکت نکردن نمایندگان در رای گیری ها مشکل شرعی دارد. به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، میمه و برخوار در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی […]

اشتراک گذاری
10 دی 1393
کد مطلب : 16178

13910803133404958_PhotoL

تهران-ایرنا- عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با یادآوری تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت مشارکت نمایندگان در رای گیری ها گفت: شرکت نکردن نمایندگان در رای گیری ها مشکل شرعی دارد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، میمه و برخوار در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری با استناد به بند ۴ ماده ۲۴ آیین نامه داخلی از مشارکت پایین نمایندگان در رای گیری ها انتقاد کرد و اظهارداشت: در جلسه علنی امروز در هنگام بررسی یکی از مواد لایحه رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور ۵۶ نفر، در اصلاحیه قبلی ۶۱ نفر و چند روز پیش نیز تعدادی از نمایندگان پیشنهادی مطرح کردند که در هنگام رای گیری این پیشنهادها ۱۰۶ نماینده در آن مشارکت نکردند.

وی با بیان این که به هر حال این موضوع مشکل شرعی دارد.، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب هشتم خرداد ۹۲ و در جمع نمایندگان پس از تأکید بر حضور فیزیکی نمایندگان در صحن علنی فرمودند «برخی در مجلس در رأی گیری ها شرکت نمی کنند، برخی با حضور در بخش انتهایی صحن مجلس به برگزاری جلسات می پردازند که این هم به مصلحت نیست. یعنی هم حضور جسمانی و هم حضور قلب در مجلس و متوجه مساله در حال بررسی ، حرف مخالف و موافق را شنیدن، جزو وظایفی است که نمایندگان باید به آنها توجه کنند و درخواست من از برادران و خواهران نماینده این است که به این مساله توجه کرده و به آن اهتمام بورزند، حضور قلب و ذهن در جلسات مساله مهمی است».

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن ابوترابی فرد نایب رییس اول مجلس که ریاست جلسه علنی امروز مجلس را بر عهده دارد، گفت: از همکاران خواهشمندم که اگر رأی مخالف یا ممتنع دارند با زدن دکمه رای گیری ها نظر خود را اعلام کنند هر چند مشارکت نکردن به معنی مخالفت یا رأی ممتنع است اما باز هم اعلام رأی با فشاردادن دکمه های تهیه شده بیان کننده مشارکت نمایندگان است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *