آخرین اخبار

بهمن‌ماه سال جاری آموزشکده فنی و حرفه‌ای شاهین‌شهر آغاز به کار خواهد کرد

نماینده شهرستان‌های شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزشکده فنی و حرفه‌ای شاهین‌شهر بهمن امسال با تعداد ۸۰ دانشجو در دو رشته برق صنعتی و تأسیسات الکتریکی در مقطع کاردانی آغاز به کار خواهد کرد. حسینعلی حاجی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شاهین‌شهر از تأسیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای در […]

اشتراک گذاری
27 آبان 1393
کد مطلب : 15797
نماینده شهرستان‌های شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزشکده فنی و حرفه‌ای شاهین‌شهر بهمن امسال با تعداد ۸۰ دانشجو در دو رشته برق صنعتی و تأسیسات الکتریکی در مقطع کاردانی آغاز به کار خواهد کرد.

حسینعلی حاجی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شاهین‌شهر از تأسیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای در شاهین‌شهر خبر داد و اظهار کرد: در شهرستان شاهین‌شهر و میمه ظرفیت‌ها و امکانات لازم برای تأسیس چنین آموزشکده‌ای وجود داشت.

وی افزود: ارتباط بین صنعت و دانشگاه بسیار مهم و اساسی است و در این بین باید دانش‌آموزانی تربیت شوند که نیاز جامعه را برآورده کنند.

عضو هیئت ‌رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هر دانشگاه مأموریتی دارد اما در کلان دانشگاه‌ها به دو موضوع تقسیم می‌شوند، دانشگاه‌های عرضه محور به معنای تولید علم و ارائه نظریه‌های علمی به دانشجویان و در گروه دوم دانشگاه‌های کارآفرین‌ هستند.

وی تصریح کرد: در کشور ما به صورت استوانه‌ای ادامه تحصیلات انجام می‌شود، برای مثال فرد ابتدا دنبال مدارک است، به همین دلیل به صورت قطع می‌توان گفت این ارتباط با صنعت بسیار ضعیف است.

حاجی در ادامه با پرداختن به جزئیات تأسیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شاهین‌شهر خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه شهرستان شاهین‌شهر و میمه دارای دو هزار واحد صنعتی است، ایجاد چنین آموزشکده‌ای یکی از ضروریات محسوب می‌شد.

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته برای تأسیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شاهین‌شهر و کسب مجوزهای لازم از دفتر گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار کرد: آموزشکده فنی و حرفه‌ای شاهین‌شهر بهمن امسال با تعداد ۸۰ نفر دانشجو در دو رشته برق صنعتی و تأسیسات الکتریکی در مقطع کاردانی آغاز به کار خواهد کرد.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با پرداختن به مؤلفه‌های یک دانشکده کارآفرین، تصریح کرد: دانشگاه کارآفرین یعنی نباید تنها دنباله‌رو باشد بلکه باید زمینه‌های مناسب را در کشور ایجاد کند، دانشجو بتواند نیازهای بازار را برآورده کند و می‌توان گفت دانشجو در این سیستم باید ایده را به یک فرآیند تبدیل کند.

وی با بیان اینکه آقای علی ضامن مسعودی مسئول راه‌اندازی این آموزشکده است، افزود: فارغ‌التحصیلان این آموزشکده همگی دارای بازار کارند و نیروهای فنی و تخصصی تربیت‌شده در شرکت‌های تابع به کارگیری خواهند شد.

– See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930825000736#sthash.E5DQispF.dpuf

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *