حاجی دلیگانی در ادامه بیان داشت: تلاش و بررسی های زیادی در میان نمایندگان صورت گرفت تا با ارائه مستندات، دلایل مخالفت با وزرای پیشنهادی را به مردم ارائه دهند اما متاسفانه این تلاش توسط همه نمایندگان صورت نگرفت و فقط برخی از نمایندگان تلاش زیادی در جهت انجام رسالت کاری خودشان انجام دادند.
به گزارش سرویس سیاسی بی باک، همکاری و توافق دو فراکسیون اصولگریان و رهروان ولایت در رای ندان به عموم وزاری پیشنهادی مسئله دار قابل تقدیر می باشد که این موضوع می تواند نقطه شروعی برای تداوم همکاری بین اصولگرایان مجلس که در اکثریت قرار دارند باشد.
حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و نماینده مردم شاهین شهرومیمه/برخوار در گفتگو با بی باک اظهار داشت: توافق و همفکری دو فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت برای رای ندادن به سه وزیر که در پرونده آنها ابهامات و نقاط تاریکی وجود داشت نشان دهنده همفکری این دو فراکسیون بود که این همکاری ها می تواند ادامه پیدا کند.
وی اظهار داشت: تلاش های زیادی را انجام دادیم که در همین بررسی ها بتوانیم دو استفاده اساسی ببریم یکی بحث رای اعتماد به وزرای پیشنهادی که همان انجام وظیفه بود و در ادامه آن بستر رای اعتماد بتواند یک نتیجه دیگری هم داشته باشد و آن موضوع نزدیک شدن بیشتر دو فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت تا جایی که از لحاظ ساختاری هم در قالب یک فراکسیون قرار بگیریم ولی با وجود رایزنی هایی که در روز آخر بررسی رای اعتماد برای وزرا داشتیم، متاسفانه بعضی از همکاران اصولگرا این امر را نخواستند و همچنان اصرار دارند که این دوگانگی در مجلس در بین این دو فراکسیون اصلی وجود داشته باشد.
حاجی دلیگانی در ادامه بیان داشت: تلاش و بررسی های زیادی در میان نمایندگان صورت گرفت تا با ارائه مستندات، دلایل مخالفت با وزرای پیشنهادی را به مردم ارائه دهند اما متاسفانه این تلاش توسط همه نمایندگان صورت نگرفت و فقط برخی از نمایندگان تلاش زیادی در جهت انجام رسالت کاری خودشان انجام دادند.
وی تاکید کرد: نمایندگان باید با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری حمایت حکیمانه، رصد هوشمندانه و نقد منصفانه داشته باشند. اگر نمایندگان بتوانند از عهده این سه رسالت بخوبی بربیایند، وظیفه ای را که مردم بر عهده ما قرار داده اند را توانسته ایم انجام دهیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی این ظرفیت را به وجود آورده است که وزرا از طرف رئیس جمهور پیشنهاد شوند و از طرفی این اختیار را به مجلس داده است که آنها را مورد بررسی دقیق قرار دهد. و امر باید به گونه ای دقیق باشد که حتی اگر در گذشته وزیر پیشنهادی بدون مسئله بوده است، در این بحث و تحقیق شود که آیا وزیر پیشنهادی می تواند در آینده چنین رسالت مهمی را انجام دهد یا نمی تواند از عهده آن بر بیاید.
حاجی دلیگانی خاطر نشان کرد: مردم وظیفه سنگینی را بر عهده نمایندگان قرار داده اند و به اعتقاد بنده هر کدام از ما نمایندگان در روز رای اعتماد، اگر رای را که داده ایم بر اساس حجت شرعی و تحقیقات باشد، وظیفه خود را انجام داده ایم اما اگر صرفا به جهت اینکه فلان تشکیلات و گروه از ما خواسته که رای بدهیم یا ندهیم، کاری صورت داده باشیم، نتوانسته ایم رسالت خود را انجام دهیم.
وی در پایان گفت: قطعا تلاش و تحقیقات کاملی هم درباره سه وزیر پیشنهادی بعدی علوم، آموزش و پرورش و ورزش و جوان صورت خواهد گرفت و تفاوتی با بررسی کل کابینه نخواهد داشت و باز همین فراینده بررسی ادامه خواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید